Culisele negocierilor pentru alegerile parlamentare din PSD Ploiești: George Botez a pierdut la un vot lista, în favoarea unui tânăr doctor necunoscut
  • Citit 228 ori

Culisele negocierilor pentru alegerile parlamentare din PSD Ploiești: George Botez a pierdut la un vot lista, în favoarea unui tânăr doctor necunoscut

Atmosferă tensionată în PSD Ploiești miercuri seara, în cadrul unei ședințe a cărei temă principală a fost reprezentată de alegerile parlamentare din decembrie. Social-democrații ploieșteni au propus din partea organizației locale câteva nume noi care să completeze lista eligibililor din PSD.

Surpriza a venit atunci când, pe lângă avocatul George Botez și a viceprimarul Cristian Ganea, pe tapet a fost pronunțat numele unui tânăr doctor de numai 45 de ani, până atunci necunoscut colegilor, respectiv Petru Groza, care a și intrat în sediu, scoțându-și respectuos cilindrul pentru a se prezenta.

Intelectual social-democrat autentic, doctor Petru Groza a intrat în sediu la braț cu alți doi amici care s-au recomandat scurt „Gheorghe Gheorghiu Dej” și „Nicolae Ceaușescu”. Ultimul a dovedit o rară modestie, cum nu mai găsești în zilele noastre, rugându-și prietenos noii colegi să-i zică simplu: „nea Nicu”.

Nu toți au fost mulțumiți de rezultatul negocierilor, cunoscutul social-democrat Constantin Titel Petrescu declarând, cităm, că „fac ceva în partidul vostru”, după care a și făcut-o chiar în plen, spre stupefacția participanților care au declarat închise lucrările Primului Congres, pentru aerisire.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time