Consultanta politică Argentina Costache, doborâtă de antiaeriană, după ce a fost confundată cu un dirijabil
  • Citit 469 ori

Consultanta politică Argentina Costache, doborâtă de antiaeriană, după ce a fost confundată cu un dirijabil

Momente de șoc și panică în zona de est a județului Prahova, după ce unitatea antiaeriană de la Strejnic a fost nevoită să lanseze mai multe rachete împotriva unui obiect zburător care nu s-a identificat nici măcar după somațiile repetate ale turnului de control al armatei.

Trei avioane supersonice de vânătoare F-16 au fost ridicate de la sol pentru a întâmpina nava suspectă care, după primele cercetări din zona prăbușirii, s-a descoperit că nu era nimeni altcineva decât Argentina Costache, șefa de cabinet a senatorului Daniel Savu, care zbura în derivă cu parapanta.

„Am interceptat obiectul neidentificat la 3270 de metri altitudine, am ajuns în dreptul său și am somat prin radio: „Ați intrat ilegal în spațiul aerian al Cocorăștiului, identificați-vă!”, povestește pilotul de F-16 Costică Cruise istoricul tensionat al abordării Argentinei Costache.

„Domnișoara era mută și dădea haotic din mâini, încruntându-se la mine. Nu am avut ce să fac, colegii de la antiaeriană au doborât-o cu un obuz”, povestește pilotul care a interceptat-o, în zbor, pe Argentina Costache.

Forțele armate au înconjurat zona de impact, presa nefiind lăsată să facă poze. Surse apropiate anchetei spun că Argentina Costache a făcut un crater cu o rază de 472 de metri, la locul impactului găsindu-se doar o pereche de chiloți de mărimea unui cort militar în care încap 20 de soldați, o cupă de sutien de dimensiunea Palatului Administrativ din Ploiești și o poză pe jumătate arsă cu senatorul Daniel Savu, din perioada când era tânăr și privatiza tot prin Prahova, ca director al FPS.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time