A început războiul Ganea-Dobre. Miroase a șosete în toată primăria

A început războiul Ganea-Dobre. Miroase a șosete în toată primăria

Un miros puternic de război a cuprins etajul trei al Palatului Administrativ din Ploiești, de nici lifturile nu mai urcă cum urcau odată, adică în viteză. Conflictul care mirosea mocnit a izbucnit fățiș, fiind precedat de o serie de lovituri devastatoare trimise în cea mai violentă manieră posibilă între primarul și viceprimarul Ploieștiului, adică prin fax.

Războiul supranumit hibrid s-a încheiat odată cu terminarea tonerului, conflictul trecând la o etapă superioară care va rămâne în istoria umanității sub denumirea de Marele Atac Chimic din 2017. Istoricii încă se contrazic asupra viteazului care a declanșat sinistrul, însă ceea ce s-a înregistrat după nu mai lasă loc de interpretare și se poate traduce într-un singur cuvânt: ge-no-cid. După ce a stat încălțat o săptămână, viceprimarul Ganea și-a dezlipit șoseta cu un șpaclu ținut ascuns în mâneca sacoului și a depus nenorocirea pe clanța biroului primarului Dobre, spre surprinderea secretarei care a căzut răpusă instantaneu, pierzându-și până și ultimul fir de păr din nas.

La rândul său, primarul Dobre a ordonat un comandament de urgență în care s-au strâns cele mai vechi arme chimice găsite în birourile executivului, adică o pereche de chiloți maro uitați de Emil Calotă sub un ficus, edilul coordonând un atac pe flancuri care s-a oprit în zona secretariatului viceprimarului Ganea, unde a răpus toate funcționarele care, din nefericire, au stat în calea sinistrului, neștiind ce turnură sângeroasă va lua acest conflict din cadrul Executivului. Șefa Tehnic Investiții a vrut să dea un fax la 112, ca să oprească măcelul, însă bineînțeles că a greșit numărul iar noi toți ploieștenii am luat-o fix în mână, care era de fapt la nas, povestea nefiind una cu happy-end.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time