Scandalul alegerilor de la TNL. Nae n-ar fi schimbat doar yala, ci și tonul de la fax. Ce chestiuni teribile a mai făcut Nae
  • Citit 536 ori

Scandalul alegerilor de la TNL. Nae n-ar fi schimbat doar yala, ci și tonul de la fax. Ce chestiuni teribile a mai făcut Nae

Sâmbătă, aripa mai crudă și nejumulită a liberalilor ploieșteni, adică TNL-ul, a vrut să facă niște alegeri, ca să aibă și mânjii liderul pe care și-l merită. Unii dintr-o aripă mai old school și deja dedați la rele s-au gândit să-i lase pe tinerei cu fețele în ploaie, că poate li se mai șterge cașul de la gură.

Așa că noaptea (sau ziua) ca hoții, au schimbat yala de la sediu, chestie care în curând va deveni probă olimpică pentru liberalii prahoveni și ploieșteni. Dar, conform pisicii veteran de război și vigilente din sediul PNȚ (care e vizavi de PNL), adulții liberali au mai schimbat câte ceva.

Astfel, au fost schimbate toate parolele pe net și s-a șters istoricul, ca să nu se mai dedea juniorii la vizionări de Xhamster. Ca să fie treaba și mai clară și pentru că deja erau pe turbo, vârstnicii au schimbat becurile din sediu, garniturile de la chiuveta de la baie, bazinul de la WC și, pentru că tot erau porniți, unii și-a schimbat bujiile și cauciucurile de vară. La plecare, se pare că doi liberali autentici ar fi vorbit să-și schimbe și nevestele între ei, dar de asta pisica țărănistă nu bagă laba în foc.

Concluzia e că tinerii îi acuză pe adulți de jigodism, iar adulții nu-i acuză pe tineri de nimic, doar îi dau afară din partid, fapt șocant pentru pisica de vizavi, care n-a mai văzut atâta agitație la sediul PNL de cand s-a schimbat țeava de la canalizare și mirosea rău a căcat în tot cartierul.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time