Conspirație sau mister? A reapărut vechea yală la ușa sediului PNL
  • Citit 370 ori

Conspirație sau mister? A reapărut vechea yală la ușa sediului PNL

Un grup de cercetători specializat în fenomene paranormale se opintește să descifreze un fenomen misterios petrecut la sediul PNL din Basarabi, unde yala de la intrarea în sediu apare și dispare de la o zi la alta.

Reprezentanții tineretului liberal care acuză, zilele astea, că urmează să fie furați pe nedrept, au primit un mesaj misterios în care li se spune că la sediul PNL a apărut clanța de alaltăieri, aia la care aveau ei cheia, înlocuind clanța de ieri care i-a lăsat pe dinafară, care la rândul ei o înlocuise pe aia veche, de nu se mai înțelege tânăr cu tânăr și cheie cu cheie.

„Soluția e să stăm toată noaptea în fața ușii cu cheia pregătită și, când apare yala aia pe care o știm noi hop!, înfigem cheia în ea și o prindem, paștele mă-sii de yală, mă scuzați”, declară șeful tineretului liberal, învârtind cheia în mână (care momentan nu se potrivește). Tinerii care păzesc yala PNL formulează o sumedenii de scenarii conspiraționiste, de la Iluminati la Nae Alexandri. „Mai degrabă ar fi Nae”, filosofează niște trecători necunoscuți care cărau întâmplător o yală prin zonă.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time