Curaj nebunesc! Un liberal excentric care a criticat PSD-ul a fost internat la Boli Nervoase
  • Citit 397 ori

Curaj nebunesc! Un liberal excentric care a criticat PSD-ul a fost internat la Boli Nervoase

Era aproape tânăr și ar fi avut viitorul politic în față dacă și-ar fi cumpănit bine cuvintele - aceasta este, pe scurt, povestea tristă a lui Gheorghe Quintus Stanian, un inginer excentric care s-a înscris în PNL cu speranța că va reuși să critice PSD-ul, care întâmplător e partidul de guvernământ. Greșeala care l-a trimis direct la Secția de Agitați de la Voila a fost comisă în prima ședință a PNL când a început să strige „Jos PSD! Jos hoții!” în timpul întâlnirii. 

„Brusc s-a lăsat liniște în jurul meu și toți colegii s-au ridicat de pe scaune și au început să mă huiduie. Mai mult, unul dintre colegii liberali mi-au dat și o palmă după ceafă - băi, derbedeule, te crezi pe stadion să înjuri așa?! - nu știu de unde a apărut o ambulanță la intrarea în sediu și am fost luat pe sus. Le-au zis asistenților să mă sedeze, dar eu nu mă las, lupt!”, declară Gheorghe Quintus Stanian zbătându-se în cămașa de forță.

Politologii spun că lui Gheorghe Quintus Stanian îi va fi greu să se adapteze în orice alt partid din România. „PSD deja a anunțat că nu îl va primi, că nici lor nu le plac huliganii ăștia care vorbesc porcos”, explică Bogdan Chireac, analist slinos care apare la televizor când ți-e lumea mai dragă.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time