#metoo. După 30 de ani, o oaie rupe tăcerea: „Domnul Daea m-a mângâiat pe picior la Căminul Cultural”
  • Citit 363 ori

#metoo. După 30 de ani, o oaie rupe tăcerea: „Domnul Daea m-a mângâiat pe picior la Căminul Cultural”

A citit indignată anunțul Ministerului Agriculturii legat de organizarea Caravanei „Alege oaia” și și-a făcut curaj să spună totul! Oaia Mona, una dintre telespectatoarele fidele ale RTV a sunat în prime-time ca să povestească trauma prin care a trecut cu 30 de ani în urmă, în timpul unei întruniri tovărășești la Căminul Cultural din localitatea sa de baștină.

„Pe vremea aceea eram o tânără mioară dornică de afirmare, iar domnul ministru Petre Daea era iubit de toate ovinele din sat, că era și chipeș și avea vorbele la el. Știți cum e la țară, nici iarba nu scapă nerumegată”, povestește printre lacrimi oaia Mona într-o intervenție în cadrul emisiunii apreciatului moderator traumatizat Victor Ciutacu, fiindcă și el a avut oi când era mic.

Victima povestește că a căzut rapid în plasa lui Daea, care i-a promis că o duce la București să se afirme. „Fă, Mono, te fac mare”, i-ar fi zis actualul ministru în timp ce își făcea cu ea treaba murdară. Oaia Mona a dezvăluit că toate promisiunile lui Daea au fost deșarte, iar de treizeci de ani gura nu-i mai tace, ajungând de râsul satului, fiindcă nici productivitate nu mai are: „De când cu rușinea, am ajuns să fac brânză de vacă, mă duc la CEDO”, suspină oaia Mona, fostă mioară respectabilă.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time