Poliția anunță cifre istorice după Congresul PSD: „Zero infracțiuni pe raza Bucureștiului”

Poliția anunță cifre istorice după Congresul PSD: „Zero infracțiuni pe raza Bucureștiului”

Departamentul de Ordine Publică și Maradona din cadrul Inspectoratului General al Poliției a prezentat un raport complet al zilei de 10 martie 2018, când a avut loc Congresul PSD, în care prezintă date-record legate de situația infracționalității de pe raza municipiului București.

„Azi a fost un moment istoric care va umple de invidie orice capitală civilizată a lumii. Infracționalitatea de pe străzi a scăzut spre zero, odată cu suprapopularea Sălii Palatului de toți pesediștii cu ștaif din România. Primim felicitări din Tokyo și din Phenian, că numai ăia sunt campioni la lipsa de hoți de pe străzi. Patrulele de poliție din București s-au plictisit toată ziua, au trecut băbuțe strada, au umflat roțile unei trotinete de hipster și au mâncat gogoși. Toată ziua n-au reușit să prindă în flagrant decât vreo trei liberali cu alba neagra, că ăștia sunt atât de proști că nici de un furat decent nu sunt în stare”, declară comisar-șef-chestor-prim-adjunct Terente Stanian din cadrul IGPR.

Institutul de Meteorologie și Fizica Pământului anunță că s-au produs și alte fenomene ciudate. „Domnul Dragnea a susținut un discurs atât de lung încât bazinul inferior al Dunării s-a modificat, astfel încât insula Belina s-a despărțit iar de brațul Pavel. Așa ceva nici Moise n-a văzut”, a declarat în exclusivitate Romica Jurcă pentru punctulpeignat.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time