Cătălin Botezatu, mesaj dur împotriva mitingului PSD: „Adică cum Stop Abuzurilor? Abuzurile fac bine, nu mai mințiți poporul!”
  • Citit 294 ori

Cătălin Botezatu, mesaj dur împotriva mitingului PSD: „Adică cum Stop Abuzurilor? Abuzurile fac bine, nu mai mințiți poporul!”

Cunoscutul creator de modă heterosexal Cătălin Botezatu a criticat în termeni deosebit de duri mitingul organizat de PSD-ALDE în Piața Victoriei, declarând că termenul de „Abuz” poate fi interpretabil și, în general, în sensul bun.

„Ce știu ignoranții ăștia despre abuz? Nu pot fi de acord cu mesajul acesta stupid împotriva abuzului. Abuzul nu a omorât niciodată pe nimeni, decât poate cel mult a lăsat niște urme roșiatice de aplicare fermă a legii. Deci de ce ziceți că e rău abuzul?”, se întreabă retoric cunoscutul heterosexual Bote.

Creatorul de modă crede că abuzul este foarte potrivit pentru omul aflat la ananghie, iar dacă abuzul e făcut de întreg Statul Paralel, atunci poate fi chiar superb. „Când te abuzează un singur organ al legii e binișor, însă atunci când ești abuzat de tot Statul Paralel, băi nene, atingi dimensiuni despre care nici nu am cuvinte să vă povestesc, că tremur tot. Atât vă spun: îi doresc și domnului Dragnea ca într-o zi să înțeleagă că abuzul este bun, nu rău, ca să nu-l mai critice atât. Plus că sigur o să-i și placă”, explică emoționat Cătălin Botezatu.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Sursa foto: catalinbotezatu.ro / Pamflet.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time