Ferea, Dragnea! Ludovic Orban pregătește marea lovitură pentru PSD: a învățat „Râpa” la chitară
  • Citit 749 ori

Ferea, Dragnea! Ludovic Orban pregătește marea lovitură pentru PSD: a învățat „Râpa” la chitară

S-a ajuns mult prea departe! Ludovic Orban, liderul Partidului Național Liberal, formațiune despre care se zvonește că ar fi partid de opoziție, însă nu există dovezi în acest sens, a pregătit un atac devastator la adresa lui Liviu Dragnea: va cânta la chitară celebrul imn folkist „Râpa”. Decizia strategică vine după o concluzie profundă trasă în cadrul BPN al PNL, din care reiese ideea că „așa nu se mai poate”, după cum explică chiar Orban.

„Deja îi plâng de milă lui Liviu Dragnea, dracu l-a pus să mă supere”, amenință Ludovic Orban la Realitatea TV, acordându-și chitara în aplauzele lui Rareș Bogdan, care își acorda și el batista.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat șocat de agresivitatea mesajului promovat de inamicul său politic, acuzându-l de lipsă de fair-play. „Îl rog pe domnul Orban să își reconsidere poziția, așa ceva nu se face, este mult prea mișelesc ceea ce intenționează să facă, fără violență, oameni buni!”, declară cu voce tremurată Liviu Dragnea, care se gândește chiar să își dea demisia din fruntea PSD după aceste teribile amenințări. „Dar ce i-am făcut, am zis de mă-sa? S-a ajuns mult prea jos”, continuă Dragnea cu ochii în lacrimi, aranjându-și șosetele flaușate.

Acțiunea pusă la cale de Ludovic Orban face parte dintr-un plan devastator mult mai amplu al PNL, dintre care amintim jucatului de șotron pe Kiseleff și tras cu cornete în Viorica Dăncilă în plen, ca să vedeți cât de violentă a ajuns lupta politică în ziua de azi.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Sursa foto: B1.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time