Scandal în PSD. Unele filiale au greșit mesajul în care se spunea că românii au huiduit-o pe Halep pe Arena Națională - FOTO
  • Citit 389 ori

Scandal în PSD. Unele filiale au greșit mesajul în care se spunea că românii au huiduit-o pe Halep pe Arena Națională - FOTO

Iată că și cel mai mare partid din Europa, după cum bine a zis Liviu Dragnea, are probleme de organizare! În sediul central din Kiseleff s-au auzit răcnete isterice, după ce în câteva fililale din țară, agenți soroiști care sunt niște șobolani nenorociți au deturnat adevăratul mesaj croșetat în laboratoarele PSD, acela că pe Arena Națională românii au huiduit-o, de fapt, pe Simona Halep și nu pe Gabriela Firea.

Astfel, pe paginile mai multor organizații județene au apărut montaje cu Firea, mesajul fiind că ea a fost aplaudată pe Arena Națională și huiduită la mitingul din Piața Victoriei.

Liderul suprem al partidului, Liviu Dragnea, a cerut o anchetă internă, acesta comandând servicii de deratizare informativă, ca să fie găsiți „șobolanii” care au recurs la astfel de acțiuni diversioniste.

„Este vorba de niște șobolani soroiști care încearcă să întineze integritatea și puritatea partidului, să ne facă de cacao în fața „brigăzilor albe” și să o saboteze pe doamna Firea. Care fie vorba între noi, ieri a plâns toată ziua, nici de furat n-a fost în stare. Dumneavoastră realizați ce gaură înseamnă pentru bugetul partidului o singură zi în care doamna Firea doar stă și plânge? Rușine, șobolanilor!”, a declarat Dragnea în fața presei.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time