A picat epuizată, la fel ca Maradona! După discursul din Parlament, Viorica Dăncilă a fost dusă pe brațe în lojă
  • Citit 1026 ori

A picat epuizată, la fel ca Maradona! După discursul din Parlament, Viorica Dăncilă a fost dusă pe brațe în lojă

Trei echipaje SMURD plus Eugen Nicolicea au intervenit rapid pentru a o conduce la loc, în fotoliu, pe Viorica Dăncilă, imediat după terminarea discursului susținut în Parlamentul României. Premierul a suferit o ușoară cădere de imunoglobină după zece minute de citit de pe o foaie niște cuvinte care au obosit-o teribil, susțin surse din rândul salvatorilor.

„Totul a început de la pocirea numelui Banca Mondială, care a devenit, în gura doamnei premier, Banca Monetară. Atunci i-a crescut puțin tensiunea, însă nu s-a lăsat. A urmat cuvântul Legim, în loc de Legitim, moment în care a scăpat un vânt de la emoție. Doamna are curaj, a mers până la capăt, susținând că dezinformările opoziției sunt minciuni, că inflația este pur statistică, spunând tâmpenia aia că nu reflectă efectiv evoluția continuă a prețurilor și efectul real în buzunarul cetățeanului, după care a pocit și Pofida, spunând Profida, nu se mai oprea, domnule, din vorbit și tras vânturi.

Când a zis-o și pe aia cu guvernul performant, brusc a tras cea mai mare bășină auzită vreodată în Parlamentul României, i s-a scurs salivă din gură și a dat ochii peste cap. Noroc că a dat cu capul în pupitru și a mai atenuat din cădere, că altfel se producea o nenorocire. Capul doamnei premier nu are nimic, fiindcă e tare”, a susținut medicul Raed Arafat, bandajând capul doamnei premier Viorica Dăncilă, care practic n-avea nimic.

„Suntem tigrul economic al Europei, nimic nu ne poate opri, orice dușman îi e frică de noi!”, a țipat premierul Viorica Dăncilă înainte de a fi băgată în ambulanță și adormită cu povestea ei preferată, Fata Moșului cea Cuvinte.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time