Darius Vâlcov acuză: Pe lângă postarea de pe Facebook cu sandilăul ăla, mi-au mai dispărut tranzistorul și Tonitza
  • Citit 508 ori

Darius Vâlcov acuză: Pe lângă postarea de pe Facebook cu sandilăul ăla, mi-au mai dispărut tranzistorul și Tonitza

Creatura numită Darius Vâlcov, care ocupă în mod absolut șocant funcția de consilier al premierului României, continuă seria dezvăluirilor cutremurătoare, aruncând în spațiul public lătură după lătură. După ce l-a numit pe unul dintre protestatarii antiguvernamentali „sandilău”, etichetând totodată Forumul Democratic al Germanilor din România drept „organizație nazistă”, Vâlcov revine cu acuzații năucitoare: „Tranzistorul, Tonitza, erau aici!”, ar fi declarat Vâlcov la o masă intimă, între prieteni. 

„Domnul Darius Valcov este potrivit pentru a ocupa înalta funcție de consilier al premierului României, pentru că definește starea națiunii. Domnul Vâlcov a primit o condamnare la închisoare pentru trafic de influență, spălare de bani și operațiuni financiare sau acte de comerț incompatibile cu funcția, de aceea merită să conducă, alături de doamna Viorica, Guvernul României”, a declarat un votant român care „se simte reprezentat de domnul Vâlcov, fiindcă Iohannis nu e din neamul nostru și e plătit de Soros”.

Darius Vâlcov nu se oprește din postat pe Facebook, ultima declarație având un caracter oarecum enigmatic: „Trandafire, Patraulea, dormiți, mă? Eu când intru aici nu mă ia somnu”.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time