Președintele Iohannis, internat din nou. I-au curs bateriile și are ITP-ul expirat
  • Citit 169 ori

Președintele Iohannis, internat din nou. I-au curs bateriile și are ITP-ul expirat

După intevenția chirurgicală la umărul stâng, președintele Klaus Iohannis a ajuns iar la spital, după ce bateriile Li-ion au curs chiar în timpul unei conferințe de presă, la Cotroceni. Panica s-a declanșat în momentul în care președintelui au început să i se aprindă indicatoarele roșii Check Engine. Cadrele medicale au intervenit îndată, cu un redresor auto, însă totul a fost în zadar.

Reporterii noștri au încercat să ia legătura cu președintele în vederea unei scurte declarații, însă șeful statului are nevoie de odihnă și de ITP, ne-au informat surse din cadrul service-ului auto Cotroceni. „În acest moment, tot ce afișează pe ecran sunt serii numerice de 0 și 1 și repetă la nesfârșit că va urmări cu atenție nu știu ce. E clar că are o defecțiune. Vom reveni cu informații imediat ce domnul Iohannis va termina de făcut update-ul la software”, explică Werner von Braun, mecanic auto la Cotroceni.

Pamflet. Bogdan Dinu. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time