Cercetătorul care a editat genetic copii a fost sunat de Viorica Dăncilă: „M-a rugat să-i editez niște gene false, că are nuntă diseară”
  • Citit 165 ori

Cercetătorul care a editat genetic copii a fost sunat de Viorica Dăncilă: „M-a rugat să-i editez niște gene false, că are nuntă diseară”

Cercetătorul chinez He Jiankui, care a șocat lumea după ce a anunțat că a reușit să editeze genele unor copii, astfel încât aceștia să nu se mai poată îmbolnăvi niciodată, revine cu noi informații legate de stadiul cercetărilor sale.

„În timp ce mă aflam în Laboratorul Sora 13 din Beijing, am fost sunat de premierul României, doamna Viorica Dăncilă, care m-a rugat să-i editez genele, că are nuntă diseară și ar vrea să se asorteze mai bine cu rochia. Am fost atât de uimit încât mi-au scăpat doi embrioni din mână, pe care tocmai îi modificam genetic să nu devină niște parveniți ajunși în funcții înalte când vor fi mari. Doamna din România mi-a distrus experimentul, cin-cin”, a răbufnit furios geneticianul chinez, dând peste cap un pahar Berzelius cu țuică modificată genetic în palincă de Bihor.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time