Poveste tristă, cu ciocli pesediști depresivi. Haștag completurile de 3 nelegale versus haștag doliu la PSD Prahova
  • Citit 759 ori

Poveste tristă, cu ciocli pesediști depresivi. Haștag completurile de 3 nelegale versus haștag doliu la PSD Prahova

Să vă explic de ce nu am văzut artificii în fața sediului PSD Prahova, după vestea declarării completurilor de 3 ca fiind puțin nelegale de către statul paralel rău de la CCR care se luptă cu statul paralel bun de la DNA. Zilele trecute am auzit, trecând pe lângă vitrina sediului PSD Prahova - aia de unde zâmbea mișelește mustața lui Dragnea acum câteva săptămâni - un sunet ca de bucium trist. Nu era nici manea și, probabil, nici pisica eternă din sediu (apropo, vă dați seama dacă ar cânta pisica aia, câți s-ar duce spre Câmpina cu ochii triști și umezi?).

În fine, vestea declarării nelegale a completurilor de 3 - alea unde a intrat la pârnaie vilegiaturistul de cimitire Vâlcov, de unde a fost condamnat și familionul Cosma, a produs câteva momente triste în sediul PSD Prahova, băieții și fetele de acolo simțind, dintr-o dată, o dorință sălbatică de a se face muci cu șampanie, de data asta nu de bucurie, ci de jale și chin și de viitor sumbru. Cei mai triști ar fi fripturiștii noi care doresc înlocuirea fripturiștilor vechi, iar pușcăria pentru papa Cosma și junior Vlădutz ar fi singura lor șansă de afirmare în viață, ca să aibă și ei un servici la stat stabil și degeaba, că munca e pentru fraieri, nu pentru ei, niște bieți sinecuriști de lux.

Amuzamentul situației este deplin: exact jagardelele care își înfigeau, nu cu mult timp în urmă, limba în dosul familionului citat, pentru servici gen, sunt acum cei mai aprigi ciocli, pregătiți cu hârlețul la căpătâiul famigliei citate. Hotărârea CCR scapă de pușcărie multă lume și umple de tristețe altă lume. Zombie ăia bătrâni de la CCR, odată cu decizia în sine, m-au distrat teribil: câtă lume nu va mai fi pe liste, câtă lume își dorea, of, Doamne, cât de nedreaptă e viața! De unde și vorba: cine sapă groapa altuia, pică PSD Ploiești în ea, ptiu!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time