Horia Toma, destin tulburător: Este pe listele ALDE între Paul de la Berbec și Fane de la Bravo
  • Citit 866 ori

Horia Toma, destin tulburător: Este pe listele ALDE între Paul de la Berbec și Fane de la Bravo

Alegerile locale se apropie cu pași împleticiți, iar partidele aruncă în luptă nume grele din politică. Este și cazul ALDE, unde oferta propusă ploieștenilor conține un cocktail incendiar: Emil Calotă, Horia Toma, Fane de la barul Bravo și Paul Palaș de la Restaurant Berbec. „Ce lume mică - doar câteva mese!”, explică analistul politic Radu Stanian pentru punctulpeignat.ro.

„Partidul nostru, ALDE, s-a regrupat într-o formulă care sigur va produce dureri de cap. Această îmbinare de profesionalism, experiență, multe cărți citite și longevitate se îmbină într-un superb buchet doctrinar care va produce surprize”, declară profesorul Horia Toma, mângâind afectuos o frapieră. „Am băieții ăștia care mă sprijină politic - sunt niște brațe de fier. Aseară am simțit puterea BPL în toată splendoarea sa: dacă nu mă susțineau politic la timp, adio față de masă și scrumiere”, completează Horia Toma, vizibil emoționat.

„Și eu simt emoțiile colegului meu, cu toate că eu am citit mult mai puțină politică la viața mea decât Horia, pentru care am simțit afecțiune încă de la alegerile locale din 2004. Vă asigur că vom produce mari surprize. Și, nu uitați noul meu slogan electoral: Ploieștiul începe de la periferie!”, declară Emil Calotă pentru punctulpeignat.ro

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time