Factorii politici prahoveni sunt mustrați crunt de consilierul Gheorghe Sârbu: „De-aia am murit eu, bă, la Revoluție, să vă bateți voi joc?”
  • Citit 272 ori

Factorii politici prahoveni sunt mustrați crunt de consilierul Gheorghe Sârbu: „De-aia am murit eu, bă, la Revoluție, să vă bateți voi joc?”

Cunoscutul disident Gheorghe Sârbu, actualmente consilier local în cadrul CL Ploiești, a luat atitudine în fața găinarilor și cutrelor din administrație care au reușit să își bată joc de ploieșteni, neterminând la timp proiectele europene. Supranumit și „Gavroche al Consiliului Local Ploiești”, Sârbu a promis că își bate un cui în cap și își dă foc în plenul ședinței dacă nu vor fi pedepsiți toți vinovații din cauza cărora ploieștenii vor trebui să plătească ei lucrările din fonduri europene.

„Am murit la Praga, în 68, la Brașov în 87, la Revoluție nu mai zic - am fost ciuruit, violat de niște militari în termen, călcat cu TAB-ul Securității - dar iată-mă, sunt viu și continui să lupt! E o rușine ce se întâmplă azi în consiliul local. Pentru asta am murit eu, ultima dată la Televiziunea Română Liberă, ca să-și bată joc PSD și ALDE de mine, să stau la ușa lui Teodorescu trei ore? Știți ce tare e fotoliul ăla?”, a răcnit Sârbu, turnându-și pe cap un lichid gălbui pe care încerca, insistent, să-l aprindă cu bricheta.

„Este o rușine pentru Ploiești ca o personalitate de anvergura domnului Sârbu să ajungă în această situație disperată. Așa ne batem noi joc de valori – Eminescu, Maniu, Marian Râlea, domnul Călin Popescu Tăriceanu. Ultima oară, când am vorbit cu domnul Sârbu, mi s-a destăinuit cu ochii în lacrimi: „Am fost 30 de ani în PCR pentru un popor de idioți”, rememorează, cuviincios, viceprimarul Iulian Teodorescu.

Teodorescu l-a luat pe disident cu binișorul, încercând să evite autoaprinderea titanului: „Lumina vine din suflet, nu din brichete, stimate domn, vă conjur să votați proiectele, să fim mai buni, că proști suntem oricum făcuți grămadă. În spiritul Crăciunului din Ploiești, pot afirma că acest fapt indubitabil se remarcă chiar și din avion!”

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time