• Citit 267 ori

De nervi că l-au demis din fruntea PNL, doctorului Luchian i-au reușit trei operații într-o zi!

chirurgPolitica te bagă în pământ, însă tot ea te face și om – iată o vorbă de duh care este confirmată de recenta reușită a doctorului Ion Luchian, care a uimit comunitatea științifică ploieșteană, după ce cunoscutul senator-chirurg a depășit cu succes trei operații dificile cu pacienți care par a fi în viață.

„Pe la prânz s-a auzit un scârțâit de roți în curtea spitalului și o frână bruscă. Era domnul doctor Luchian care parca mașina. Avea trei paciente care se plimbau neatent prin curte luate pe capotă. Domnul doctor a trântit nervos ușa și a intrat direct în sala de operație. Atât de turbat era că a operat tot ce a prins pe hol, la nimereală. Chiar și un coleg chirurg care stătea la taclale cu o asistentă a fost luat de guler, anesteziat în coloană și castrat chimic, cu toate că săracul era tânăr și nu părea a avea nici o boală la prima vedere”, ne-a declarat femeia de serviciu a spitalului Boldescu, care a scăpat de furia bisturiului lui Luchian ascunzându-se în tomberonul instituției.

„Înainte de a fi demis din funcția de conducere din PNL, noi știam că domnul doctor era mai mult senator și președinte de partid. Ca să nu îl jignim, în sala de operație îi dădeam bisturie de jucărie, să se simtă și el bine, că doar nu era să-l luăm în serios și să îi dăm pacienți pe mână. E politician, cine are încredere în ăștia!

Țin să îl felicit, în numele meu și al colectivului de cadre medicale pe care îl conduc, pentru atitudinea profesionistă de care a dat dovadă în sala de operație. Chiar dacă pacienții era sănătoși, nefiind nevoie de nicio operație, apreciem faptul că îi avem în continuare în viață și pot depune mărturie asupra acestui miracol al științei înfăptuit de domnul senator Luchian. Felicitări, domnule, dați-mi voie să vă spun, de azi înainte, dragă coleg”, a declarat, vizibil emoționat, directorul spitalului Boldescu din Ploiești.

Angajații de la Boldescu susțin că odată cu terminarea mandatului de senator al lui Luchian, coroborată cu demiterea acestuia din fruntea de președinte al PNL, medicina prahoveană poate să câștige un membru marcant în plus, și anume pe apreciatul doctor chirurg Ion Luchian.

Pamflet. Punctulpeignat.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time