Surse Luju.ro: Frans Timmermans ar fi fugit în Madagascar, unde a cerut azil politic de frica Adinei Florea stars

Îngrozit de ancheta declanșată de procurorul Adina Florea, care a înregistrat un dosar penal pe numele său, Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene și-a luat geanta Louis Vuitton și a fugit de Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) tocmai în Madagascar, unde a fost primit de omologul său, Radu Mazăre, devenit șef de trib pe o plajă din zonă.

De câțiva ani, tipul ăsta se împleticește zilnic prin centrul Ploieștiului, iar vara umblă în pula goală printre mămici și copii, pe Republicii. Iar pe statul român îl doare tot fix în pulă stars

Dacă ai fi polițist, procuror, jandarm sau medic la psihiatrie, iar copilul tău de 5 ani ar vedea, zilnic, pe stradă, un nene care urlă, aruncă pungi cu gunoaie pe trotuare și înjură umblând haotic în pula goală prin fața ta, sunt sigur că te-ai fi simțit lezat, nu? Să te întrebe copilul „Tati, nenea ăla de ce volbește ulât și ne alată puța?”. Ai fi fost nițel indignat, nu? Ai fi aplicat legea. Cum să vadă copilul tău sau nevasta ta așa ceva? Cum să se simtă deranjată în halul ăsta de fiecare dată când iese la plimbare, pe stradă, pe bulevardul Republicii din Ploiești - asta ca să luăm un exemplu, așa, la întâmplare?

Zece amănunte legate de ziua primarului Ploieștiului stars

Carrefour a primit un fax ciudat: „Vă urăm un sincer La mulți ani! Colectivul Fonduri Europene Primăria Ploiești”

Urări emoționante! Viceprimarul Ganea a declarat că îi urează primarului Adrian Dobre multă.

Exclusiv. Soroș, nu te mai satură Dumnezeu! Jurnaliștii Observatorul deschid și ediția de Brașov stars

Următoarea știre exclusivă este scrisă cu pizmă, blesteme și răutate, subsemnatul de la tastatură fiind un tip ros de invidie de când era mic și nu avea Pepsi, iar vecinul avea (că tot veni vorba, arză-l-ar focul!). Timpul a trecut, Pepsi a apărut, însă oftica a rămas. Tipii de la Observatorul Prahovean (că nu-i pot numi oameni) sunt atât de ciudați încât nu se mai satură de muncă. După ce că muncesc în Prahova, acum vor să muncească și în Brașov, unde își extind redacția cu lume și investiție nouă (Soroș, că altă explicație n-am).

După dezvelire, bustul lui Cuza a plecat într-un control inopinat la Hale stars

Scenă de uimire și groază în fața Primăriei Ploiești, la nici cinci minute după dezvelirea bustului domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Vodă a dispărut rapid, surse din cadrul Poliției Locale Ploiești informând că se plimbă prin zona Halelor Centrale, unde verifică țăranii dacă fură la cântar. Informația le-a fost furnizată de Constantin Bălăceanu Stolnici, care a fost prezent la eveniment și care, bineînțeles, a turnat imediat.

Prea malefic! Soroș, surprins la o vulcanizare în timp ce umfla cursul Euro stars

Maleficul moș George Soroș, celebrul milionar obsedat de Liviu Dragnea, care trimite asasini la Hilton, aduce bacterii prin spitale și ne fură autostrăzile, a fost surprins de reporterii România TV la o vulcanizare din Ferentari în timp ce dădea ca disperatul la pompă ca să umfle cursul leu-euro. „În ciuda vârstei, moșul a pompat la curs vreo jumătate de oră, probabil că a furat niște plămâni de la un bebeluș român nevinovat, că prea avea energie în el”, informează omul de cultură Mircea Badea, în timp ce posta ceva pe Facebook despre cum îi va lovi cancerul pe toți criticii lui care „vor muri în spume”. Surse apropiate de Victor Ciutacu informează că și Statul Paralel a fost văzut lângă o grădiniță în timp ce fura organele unor copilași de gimnaziu.

Efectul salariilor imense din Primăria Ploiești: funcționarii se distrează aruncând cu caviar în trecători, după care se culcă la loc stars

Sediu de lux, frecangeală la maxim, dezinteres, canci responsabilități și, să nu uităm, salarii de mii de euro pe cartea de muncă - așa arată, în mare, viața de bugetar în cadrul administrației locale ploieștene, locul unde incompetența și durerea în cur sunt remunerate regește, stârnind invidia săracilor din zona privată, care muncesc mult, bine și pe bani puțini. Toate aceste condiții de vis nu îi împiedică pe funcționarii municipalității ploieștene să se mai și distreze nițel, când îi obosește volumul imens de stat degeaba. 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time