Când domnul Mateescu întreabă duios, iar doamna Herția răspunde punctual. Despre furtul de documente din Urbanism, opinii obiective și zvonuri aproape adevărate

Când domnul Mateescu întreabă duios, iar doamna Herția răspunde punctual. Despre furtul de documente din Urbanism, opinii obiective și zvonuri aproape adevărate

Se dă următorul articol - „Din instituție au dispărut documente cu caracter oficial. Acuzații grave la Direcția de Urbanism din Ploiești” din care reiese următorul aspect penal, murdar, specific ocnașilor. În cadrul ședinței CL Ploiești, arhitectul șef al Ploieștiului, Cristina Herția, a șocat audiența cu o declarație scandaloasă: „O grămadă de dosare (din cadrul direcției - n.r.) lipsesc”. „Unii chiar și-au însușit aceste documente. O să vină Procuratura să constatate ce și cum”, a declarat arhitectul șef al orașului, Cristina Herția. „Vă îndemn, și în calitate de consilier, și în calitate de avocat, ca mâine dimineață, la ora 09.00 să aveți înregistrată la Parchet plângerea pentru infracțiunile aferente acestei constatări. Nerealizarea acestei plângeri vă va pune pe dumneavoastră într-o poziție penală necuvenită mai ales că ne-ați informat pe noi”, a replicat președintele de ședință, avocatul George Botez.

Ascultând circoteca, mi-a atras atenția vocea suavă a domnului consilier Marius Mateescu, un tip cu bărbiță, afabil, un tip mai igienic decât alte orătănii din Consiliul Local Ploiești. Așadar, revenind la vocea domnului Marius Mateescu, îmi revine în minte bomba fâsâită aruncată de doamna Herția, care a fost întrebată brusc și la întâmplare ce știe despre zvonurile legate de dispariția unor dosare din Direcția de Urbanism. După care, doamna a sărit în sus cu răspunsul care a șocat onorabilul auditoriu: „O grămadă de dosare lipsesc”. Acum, ca să o completez pe doamna și să fiu în tandem și cu întrebarea domnului Mateescu care i-a servit la fix doamnei întrebarea cu pricina, zic și eu: „O grămadă de ani de pușcărie să facă ăia care ciordesc din direcție dosare sau au făcut-o și o grămadă de ani de pușcărie să facă și cei care iau șpăgi în direcție și își bat joc de oameni făcând abuz după abuz în serviciu, fapt care se întâmplă în continuare în Direcție, tipele de acolo simțindu-se mai inamovabile ca un magistrat. Probabil de la lumea bună care a mai trecut pe la ele cu o autorizație, o chestie, o acadea. Fraierelor, ăia vă lasă primii din mână în caz de pușcărie, treaba voastră, succes”.

Totuși, nefiind treaba subsemnatului cine din Direcția de Urbanism va face pușcărie, revin la teatrul frumos regizat din Consiliul Local, care s-a terminat cu declarația doamnei arhitect-șef (tipa care a picat recent examenul de arhitect la Câmpulung). Și mai știu că domnul Mateescu, la fel de întâmplător precum a pus întrebarea aia întâmplătoare în Consiliul Local, a trecut pe la doamna Herția pe la birou cu treabă, desigur, cu câteva zile înainte. Și, dacă tot a ajuns la doamna Herția, a fost prelucrat la ieșire și de doamna Cursaru, despre care tot scrie presa că e stresată în ultima vreme, însă doamna pare ok, ceea ce îi dorim și noi. Și, dacă domnul Mateescu tot i-a ridicat doamnei mingea la fileu, o ridic și eu, că e păcat de spectacol: Morcovescu, cu care domnul Mateescu nu are nici în clin nici în mânecă, o avea autorizație pentru extinderea aia dinspre terasa Bergenbier, iar la recepția hotelului Prahova se amenajează parcarea aia care nu s-a amenajat, cu toate că era condiție în autorizația de extindere a hotelului? PS: Jur că îmi pare rău, iar se va fuma mâine în sediul instituției publice numită Direcția de Urbanism, contrar prevederilor legale, din cauza stresului și că cine dă la jurnaliști informații. Apropo de pamfletul ăsta: făi, fetelor, vouă nu vă e frică de pușcărie deloc, deloc? Nebunelor, că numai prostii faceți. Revin.

Sebastian Ignat (las și adresa, poate mai dă domnul Orășanu, tipul care amenință jurnaliștii, vreun mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time