În spiritul transparenței, Marius Fenichiu ridică miza: „Nu numai ușa de la biroul primarului va fi de sticlă, ci și cea de la veceu”

marius fenichiu incomod tvCâștig major pentru contribuabili: din iunie, fiecare ploieștean venit în audiență la primar își poate privi edilul cum face căcălică sau pipilică în exercițiul funcțiunii. Aceasta este promisiunea candidatului independent Marius Fenichiu care a dat asigurări că, dacă va fi ales primar, va scoate ușa de la biroul edilului, înlocuind-o cu una de sticlă. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Incomod, moderată de jurnalistul Cătălin Stavri.

„Voi scoate ușa de la cabinetul primarului și o voi înlocui cu o ușă de sticlă transparentă. Mai mult decât atât, voi înlocui și ușa de la veceul primarului. Oricine va veni la biroul primarului va putea să vadă ce face primarul și, mai ales, cum face. Atâta timp cât alesul este plătit din banul cetățeanului, să aibă și cetățeanul ocazia să vadă ce face primarul din banii cetățeanului”, a explicat Marius Fenichiu, zâmbind șăgalnic la moderator.

Vrând să își demonstreze gradul ridicat de transparență, Fenichiu s-a dezbrăcat complet în timpul emisiunii și a vorbit printr-o bucată de geam cu care venise de acasă, spre surprinderea moderatorului Stavri, care după emisiune a fost dus de urgență la psihiatrie, acuzând o traumă profundă.

„Domnul Fenichiu a vrut să facă și treaba mare în studio, pentru a demonstra, în mod practic, telespectatorilor, cât de transparentă va fi administrația Fenichiu. Norocul nostru că nu i-a venit”, explică regizorul de platou, înainte de a înghiți două flacoane de Xanax.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time