Redacția

Redacția

email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Organigramă nouă: Primăria Ploiești a înființat departamentul Tehnic-Psihiatrie

În sfârșit, avem vești minunate și o poză în exclusivitate cu noul psihiatru-șef al Primăriei Ploiești! Noua direcție Tehnic-Psihiatrie va avea un director și 5 bodyguarzi dotați cu tranchilizant pentru „situații diverse, că ne mai enervăm prin sediu și lătrăm ca demenții unii la alții”, se arată în expunerea de motive semnată de primarul municipiului Ploiești, Andrei Lovendal Volosevici.

Noaptea, Ploieștiul și primarul nălucă

Noaptea este amica intimă a primarului Ploieștiului. Precum liliacul în urbe, umblă noaptea, controlează portarii, convoacă ședințe de consiliu - Andrei își trăiește noaptea pubertatea dinspre pensie.

Confuzie jenantă în studioul Ploiești TV: Volosevici s-a crezut la Berbec și i-a cerut lui Visarion două halbe și opt mici cu muștar

Muncește de doi ani la firul ierbii și l-a ajuns și pe el oboseala: Primarul Ploieștiului a confundat studioul Ploiești TV cu terasa Berbec, punându-l în dificultate pe moderatorul Marius Visarion. „Băiete, două halbe și opt mici cu muștar, da să fie făcuți, că te bag în comisia de disciplină”, l-a interpelat primarul pe cunoscutul jurnalist ploieștean.

Abonează-te la acest feed RSS
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time