Accident în Ploiești. Doi urși care alergau de primar s-au ciocnit cap în cap

Trafic blocat în intersecția din zona de nord a municipiului Ploiești, după ce doi urși care alergau de autorități s-au ciocnit cap în cap. Potrivit primelor informații de la fața locului, urșii au căzut în cur, iar polițiștii locali care îi aleargă de o săptămână au căzut peste ei, după care s-a format un carambol de autorități care alergau toate după urși.

Nu s-au abținut de la ciolan nici măcar la procesiune: Politicienii prahoveni au ros moaștele Sf. Dimitrie cel Nou

Zece enoriașe și doi câini comunitari au leșinat în momentul producerii unui incident teribil la procesiunea trecerii prin Ploiești a moaștelor Sfântului Dimitrie cel Nou. Prezenți la procesiune, mai mulți politicieni din PNL, PSD; USR, PMP, FD și PLM au sărit pe raclă și a început să roadă moaștele, nu doar să le lingă, cum ar proceda orice politician dornic de ros ciolane.

În UNIRE stă puterea! Imagini nedifuzate de la festivitățile Micii Uniri de la Ploiești

O IMAGINE TRUCATĂ CÂT O MIE DE CUVINTE. La Ploiești, nu doar politicienii trăiesc profund sentimentul patriotic, ci și colegii noștri de pe străzi, cu care cetățeanul de rând își duce existența europeană zi de zi.

Acest demn exemplu de unitate va fi o dreaptă călăuză atât nouă, dar mai ales generațiilor viitoare care vor privi cu jind spre meleaguri mai civilizate în occident, adică Brașov, Cluj, Urziceni sau Slobozia. La mulți ani, frați români, te pupăm, Liviu. Sete bună!

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

CITEȘTE ȘI: Altă belea! După comunicatul PSD, toate nevestele din Ploiești cer să fie reconfirmate!

Altă belea! După comunicatul PSD, toate nevestele din Ploiești cer să fie reconfirmate!

O nenorocire nu vine niciodată singură! Comunicatul prin care social-democrații au simțit nevoia să reconfirme candidatura din partea PSD a primarului Andrei Volosevici se lasă cu urmări nefaste pentru toți bărbații însurați din Ploiești. Ploieștencele au citit cu sufletul la gură comunicatul PSD, după care au luat problema în mână și le cer vehement soților reconfirmarea calității de soție.

LIVE PRIMĂRIA PLOIEȘTI: A doua încercare de formare a bugetului.

Bună ziua, transmitem în direct din WC-ul Primăriei Ploiești, etajul 1, unde se petrece o luptă formidabilă pentru formarea bugetului municipal pe anul 2024. Evenimentul a fost transmis LIVE pe pagina Primăriei Ploiești (detalii AICI), însă substratul acestui amplu efort este unul mult mai profund: se pare că bugetul nu a ieșit din prima, astfel încât primarul Andrei Volosevici a luptat și a doua noapte consecutivă pentru a reda ploieștenilor ceea ce merită după votul de acum trei ani: un mare buget.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time