ISU anunță elevii să se adăpostească sub compendiul lui Liviu POP și să stea în genunche

ISU anunță elevii să se adăpostească sub compendiul lui Liviu POP și să stea în genunche

Ziceați că e prost făcut grămadă, însă el avea o viziune secretă pe care numai inițiații au putut-o înțelege: compendiul măscăriciului din fruntea Ministerului Educației a fost gândit pentru provocările vieții cu care elevii se pot întâlni încă din fragedă pruncie, cum ar fi Codul Portocaliu.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Educației, Compendiul pentru clasa a V-a, în care urangutanul se întâlnește cu Pitagora în același manual, fapt unic în istoria ultimelor trei milenii, este proiectat să fie folosit drept cască pentru cei mici atunci când sunt surprinși în drum spre școală, în parc, sau pe veceu de Codul Portocaliu.

„Cei mici trebuie să stea pe genunche, să desfacă compendiul la mijloc, după care să și-l pună pe cap, pentru că, știți cum e, greșelile se pot corecta, erorile nu”, silabisește ministrul Liviu Pop curgându-i salivă din colțul gurii, fapt absolut firesc la persoanele cu vizibil retard mintal. Ministrul Educației a vrut să facă și o demonstrație în fața presei, însă a fost oprit de ofițerul de presă care este antrenat să intervină în astfel de situații cu un ou Kinder și plastelină săltăreață, jucăriile preferate ale ministrului Pop care îl liniștesc când este obraznic, delirează, sau face caca pe el. Sursa foto: digi24.ro. Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time