După dezvelire, bustul lui Cuza a plecat într-un control inopinat la Hale

După dezvelire, bustul lui Cuza a plecat într-un control inopinat la Hale

Scenă de uimire și groază în fața Primăriei Ploiești, la nici cinci minute după dezvelirea bustului domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Vodă a dispărut rapid, surse din cadrul Poliției Locale Ploiești informând că se plimbă prin zona Halelor Centrale, unde verifică țăranii dacă fură la cântar. Informația le-a fost furnizată de Constantin Bălăceanu Stolnici, care a fost prezent la eveniment și care, bineînțeles, a turnat imediat.

„Când i-am dat pânza jos de pe față, bustul a început să se răstească la noi, că de ce l-am ținut atât cu cearceaful pe cap, că era să se sufoce. I-a cerut lui Dobre o țigară, după care a plecat spre Parcul Foamea, înjurând politicienii prezenți”, ne-a declarat portarul Primăriei Ploiești, sub protecția anonimatului, că sunt vreo zece.

„Sunt puțin decepționat de personalitatea domnului Alexandru Ioan Cuza, care ne-a vorbit foarte urât, a strigat ceva despre corupți și că ce fețe de îmbuibați avem, nu a fost elegant deloc din partea dumnealui. Ce dacă e Cuza, chiar nu putea să se abțină de la fumat în timpul ceremoniei?”, a declarat un consilier local, care a rămas gânditor cu cearceaful în mână. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time