Medicina românească, încotro? Dr. Dolittle, surprins pe holurile Spitalului Județean la o discuție cu Dr. Alban
  • Citit 645 ori

Medicina românească, încotro? Dr. Dolittle, surprins pe holurile Spitalului Județean la o discuție cu Dr. Alban

Scandalul medicilor falși se extinde și la Ploiești, unde camerele de supraveghere din Spitalul Județean Ploiești i-au surprins, în fața blocului operator, pe celebrii Dr. Dolittle și pe Dr. Alban, stând la o țigară înainte de a intra într-o complicată operație de schimbare de sex.

„Domnii doctori operează la noi de vreo 15 ani și toată lumea este foarte mulțumită. Au venit și cu diplome de absolvire. Dr. Dolittle ne-a adus un act oficial eliberat de National Zoological Bucov Park South Africa, iar Dr. Alban are o diplomă mai ciudată, cu un solfegiu mare pe prima pagină. Un fel de ustensilă medicală avansată din SUA, probabil”, explică purtătorul de cuvânt al instituției, Dr. cardiolog Strange Popescu, zugrav în timpul liber. 

„Sistemul medical românesc atrage oameni pregătiți de pe întregul Mapamond. Suntem în discuții avansate și cu un celebru doctor din Germania, Oetker Muffin, care ne-a trimis diplome de absolvire de la Universitatea Delice Doelpan, având un master internațional în intervenția pe pricomigdale. Viitorul Sănătății sună și miroase bine”, a declarat, satisfăcut, doctorul Strange Popescu. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time