În cinstea lui David Popovici, CSM Ploiești schimbă nocturna la bazinul Vega

În cinstea lui David Popovici, CSM Ploiești schimbă nocturna la bazinul Vega

Chiar dacă David Popovici n-are nici o legătură cu Ploieștiul, conducerea CSM vrea să celebreze corespunzător dubla performanță înregistrată de fenomenalul român de la Dinamo.

„După nocturna de pe Ilie Oană, o schimbăm și pe aia de la Vega. Știm că bazinul e închis și practic se dărâmă, însă becuri noi trebuie să avem. Ce facem dacă trece David prin Ploiești și îi e poftă să bage un 400 liber? Nu putem să ne facem de râs”, explică Donald Constantin, directorul CSM Ploiești.

Experții în becuri foarte scumpe de la Banca Mondială informează că devizul lucrării sare de un miliard de euro, însă „ne descurcăm noi cumva, ne dă CJ Prahova”. Totodată, după ce se va schimba gazonul de pe Ilie Oană la un preț modic, urmează să se și bage apă în bazin, discuțiile cu francezii de la Evian fiind într-un stadiu foarte avansat, informează surse din Primăria Ploiești.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time