Winter is not coming? Volosevici a semnat un contract cu Daenerys Targaryen. Dragonul Viserion va încălzi CET Brazi

Winter is not coming? Volosevici a semnat un contract cu Daenerys Targaryen. Dragonul Viserion va încălzi CET Brazi

Vești excelente pentru ploieșteni! Daenerys din Furtună, prima cu numele ei, Regina Andalilor, Conducătoarea Primilor Oameni, Doamna celor Șapte Regate, Cea care nu Arde, Spărgătoarea de lanțuri, Mama Dragonilor, Khalessi a Marii Mări de Iarbă, Protector al Tărâmului, Doamna Pietrei Dragonului a fost văzută la restaurantul Best din Ploiești în compania primarului Andrei Volosevici.

Surse din Primăria Ploiești informează că cei doi reprezentanți oficiali au parafat un parteneriat public-privat care să asigure căldură și apă caldă pentru cetățenii din municipiu. Astfel, doamna Daenerys, Mama Dragonilor, va prelua prin concesiune CET Brazi unde îl va lăsa de permanență pe dragonul Viserion care va sufla cu o putere de 160 MWH în cazanul CAF2, fapt care va rezolva problema termiei în Ploiești.
 
În paralel, personalul specializat al RASP Ploiești îl va hrăni pe Viserion, din două în două ore, cu conserve Kitty Kat, ca să aibă putere calorică și, eventual, să nu mănânce paznicii, fiind cunoscut faptul că Viserion face urât la nervi. 

„Totul e bine când se termină cu bine”, a declarat primarul Andrei Volosevici pentru Observatorul Prahovean. Întrebat fiind de ce are sprâncenele pârlite, primarul a amenințat o jurnalistă cu plângerea penală și cu focul iadului.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile, în mod real, cu subiectul creației.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time