Ce norocoși sunt ploieștenii! Dacă mai dăm 200 de mii de euro, Banca Mondială zice că face și aeroport lângă spital

Ce norocoși sunt ploieștenii! Dacă mai dăm 200 de mii de euro, Banca Mondială zice că face și aeroport lângă spital

Ne-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Un reprezentant la costum de la Banca Mondială a venit la Primăria Ploiești pentru a semna un contract de expertizare și studiu de prefezabilitate pentru întocmire cerere de finanțare necesară realizării mai multor obiective importante pentru municipiu.

„Mă numesc Marco van Basten von Gullit, sunt Senior Expert Procurement Finance Account Manager la Banca Mondială. În urma unei tombole pe care am organizat-o în decembrie cu ocazia petrecerii mondiale de Crăciun, orașul dumneavoastră a ieșit câștigător. Felicitări! Trebuie să mai semnați niște hârtii pe care le-am pregătit și luați premiul, congratulations, Ploiești!”, declară Marco van Basten von Gullit pentru presa locală.

„Nici nu-mi găsesc cuvintele de emoție, dragi ploieșteni, dar mi le voi găsi. După o discuție aplicată și cerebrală cu domnul Von Gullit am promis că îi plătim 500 de mii de euro ca să ne ajute cu finanțarea viitorului Aeroport Internațional Paula Ivănescu, un terminal multimodal pentru viitorul metrou care va lega zona Mitică Apostol de Mimiu, plus un Bingo Las Vegas realizat în zona de nord a orașului, pentru viitorii turiști care vor zbura la Ploiești. Thank you Sir Gullit, we are recunoscători”, a declarat primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, care a primit și un magnet de frigider de la Banca Mondială.

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time