Cernobîl e mic copil! Alertă de mediu în Ploiești, după ce autoritățile au împărțit fasole cu cârnați în piața Mihai Viteazu

imagesGarda de Mediu Prahova a intrat în alertă de cod portocaliu, după ce senzorii de poluare din municipiul Ploiești au arătat valori alarmante, cu mult peste normele europene în vigoare. Punctul fierbinte al sinistrului a fost localizat în Piața Mihai Viteazu, unde autoritățile au împărțit populației fasole cu cârnați, potrivit tradiției de 1 decembrie.

Surse din Garda de Mediu care doresc să-și păstreze anonimatul informează că autoritățile sunt depășite complet, nefiind dotate cu aparatură performantă care să măsoare un asemenea nivel al noxelor:

„Așa ceva n-am mirosit de când mama m-a făcut plutonier de mediu, și acum mă ustură ochii. Când am ajuns la statuia din Parcul Tineretului, după ce am primit un apel pe 112, toate florile plantate de SGU se ofiliseră, iar penisul cu care era dotată statuia iepei lui Mihai Viteazu s-a dezlipit și a căzut în capul unui pensionar care molfăia tradiționala fasole. Bietul om a fost preluat rapid de SMURD, cu vestigiul înfipt în cap, prin căciula de astrahan. În timp ce era urcat în Salvare, continua să cânte îndrăgita melodie patriotică Doamne, ocrotește-i pe români”, a declarat sursa citată, frecându-se încontinuu la ochi.

„Sufletește, mă simt alături de populația iubitului nostru municipiu, fizic însă n-am cum, fiindcă am ales să petrec 1 decembrie într-un oraș civilizat, la Alba Iulia, nu în cocina aia poluată. La mulți ani, dragi ploieșteni!”, a declarat telefonic primarul interimar al Ploieștiului, Iulian Teodorescu.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time