Emoții pentru Ghiță și Udrea la Mondiale. Duminică se duelează echipele lor naționale, Serbia și Costa Rica

Emoții pentru Ghiță și Udrea la Mondiale. Duminică se duelează echipele lor naționale, Serbia și Costa Rica

Nimic pentru ei, totul pentru țara lor! Cunoscuții patrioți Sebastian Ghiță și Elena Udrea se pregătesc sufletește pentru meciul de duminică, desfășurat în Rusia, în care naționala Serbiei va întâlni echipa statului Costa Rica.

„Chiar dacă nutresc pentru Elena o simpatie profundă, că am văzut-o dansând și pe mese la chermeze, de data asta vom fi adversari pe teren. Țările noastre se luptă pentru calificare, însă fiecare ne iubim țara lui. Așa că, fără supărare, forza Serbia!”, a declarat Sebastian Ghiță pentru un post TV din Serbia care e înființat de curând și are acționariatul ascuns într-un offshore din Belize.

„Ce ironie a sorții ca să ne susținem echipele naționale, Costa Rica și Serbia, tocmai în Rusia. Viața este, uneori, amuzantă”, susține și Elena Udrea, fluturând tricolorul albastru-alb-roșu.

„Chiar dacă acum suntem adversari pe terenul de fotbal, nu voi uita niciodată că ne leagă milioane de motive prin conturi să ne respectăm în viața reală”, susține binevoitor Sebastian Ghiță, care dovedește, astfel, că rămâne același domn care a fost dintotdeauna. „Până la urmă, naționalele noastre s-au calificat la Mondiale, nu ca sărăciile alea din România”, susține cetățeanul sârb Sebastian Ghiță.

Foto: B1.ro / Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time