Dezvoltatorul MRS Residence dă curent locatarilor prin branșamente destinate organizării de șantier

Dezvoltatorul MRS Residence dă curent locatarilor prin branșamente destinate organizării de șantier

Dezvoltatorul MRS a primit, deja, în blocurile și casele construite la marginea de nord a Ploieștiului, niște clienți fericiți și îndatorați la bănci, care s-au mutat în locuințele noi, de tipul „smart”, așa cum se laudă dezvoltatorul pe propriul site. Lucrul este îmbucurător, fiindcă orice proiect concentrează forță de muncă și impozite plătite la bugetul local și național. Hiba apare în momentul în care noii locuitori de tip „smart” s-au trezit că întâmpină o problemă de tip „stupid”, specifică ținutului mioritic în care locuim. Locuințele oamenilor sunt conectate la rețeaua de electricitate prin intermediul unui branșament electric destinat organizării de șantier. Care organizare a trecut, din moment ce noii locatari și-au preluat cheile caselor/apartamentelor. 

Branșamentul electric pentru organizarea de șantier este un tip de branșament electric temporar și se realizează pentru alimentarea cu energie electrică în vederea construirii imobilului conform cu autorizația de construire emisă de autoritatea locală. După care, proprietarul sau dezvoltatorul imobiliar, în cazul de față, merge frumușel la Electrica, unde este obligat să intre în legalitate, plătind branșarea finală a locuitorilor proaspăt mutați. Aceștia, în momentul de față, sunt la mâna dezvoltatorului, care plătește curentul prin acest subterfugiu.

Până într-o zi când veiozele se vor stinge, iar branșamentul temporar rămâne exact așa cum îi zice și numele. Secretul prelungirii branșamentului destinat organizării de șantier chiar și după terminarea lucrărilor stă în taxele foarte mari pe care dezvoltatorul MRS este obligat să le achite pentru a se branșa regulamentar. Felicităm, pe această cale, noii locuitori ai cartierului (inclusiv pe ăia apropiați de administrația locală, bravo, băieți, v-ați descurcat!), și sperăm să nu rămână pe întuneric în propriile locuințe proaspăt achitatate. Casă de piatră și lumină din lumină! Sursa foto: mrsresidenceploiesti.ro

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time