Bizar. Un ploieștean a fost operat de apendicită pe un câmp de lângă Ploiești de o echipă de la Banca Mondială

Bizar. Un ploieștean a fost operat de apendicită pe un câmp de lângă Ploiești de o echipă de la Banca Mondială

Liviu Stanian era, până ieri, doar un simplu cetățean care își plimba câinele pe un teren viran de la marginea Ploieștiului. Viața omului s-a schimbat recent, de când a devenit vedetă la știri, după ce a fost operat în câmp deschis de apendicită.

„Au venit la mine niște oameni în costum și mi-au zis să mă întind pe jos, aici pe câmp, că sunt pe terenul secției UPU de la noul Spital Municipal de Urgență Ploiești. Unul mi-a ținut câinele, iar altul m-a operat de apendicită. Eu nu am comentat, că nu prea știu franceză, m-am gândit că știu ei ce fac. Singura problemă e că mi-am mai scos odată apendicita la Spitalul Județean, în 1982”, spune omul nedumerit.
 
După operație, o echipă de la Primăria Ploiești a venit să facă poze cu pacientul care își ținea câinele în brațe, împreună cu specialiștii de la Banca Mondială și edilul municipiului Ploiești. „Cu emoție în glas vă anunțăm că prima operație de la noul Spital Municipal de Urgență a fost un succes. Sigur, mai sunt mici deficiențe, trebuia să avem o pătură pentru pacient, dar i-am dat ceva de băut și s-a încălzit”, a declarat primarul municipiului Ploiești în aplauzele specialiștilor de la Banca Mondială care numărau ceva după un tufiș.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT. George Bacovia, în depresie profundă după o vizită în Ploiești: „E totul plumb!”

  • Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.
close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time