• Citit 394 ori

DNA promovează tradiția! Politicienii corupți, obligați să primească Capra în arest

business-man-cryingLaura Codruța Kovesi dovedește că nu are un suflet de piatră, așa cum orice politician român ar fi tentat să creadă. Șefa DNA a propus Parlamentului un proiect de lege "în spiritul sfintelor sărbători". Textul prevede obligativitatea ca toți politicienii corupți să fie colindați cu îndrăgita capră.

„Vrem să aducem datina străbună și în arestul preventiv, astfel ca fiecare corupt să se bucure și el din plin de sărbători. Deși va fi puțin mai dureros la început, suntem convinși că până la urmă acest obicei strămoșesc le va aduce o pată de culoare în perioada sfintelor sărbători", a declarat procurorul șef al DNA.

De frică, Senatul a votat în unanimitate proiectul legislativ, farmacia Parlamentului reclamând, imediat după terminarea ședinței, epuizarea rapidă a stocului de alifie.

„Domnule, de când mi s-au numărat ouăle nu am mai primit o veste atât de plăcută, îmi vine să mă împușc în fularul Burberry de satisfacție, pur și simplu am fluturi în stomac", a declarat un anume A.N., vizibil îmbujorat.

sebastian ignatPamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time