S-a rezolvat cu luminițele! Polițiștii locali vor purta girofar la chipiu, ca să se bucure și copiii din Ploiești

S-a rezolvat cu luminițele! Polițiștii locali vor purta girofar la chipiu, ca să se bucure și copiii din Ploiești

Unitățile de patrulare din cadrul Poliției Locale Ploiești vor defila zi și noapte ornamentate cu luminițe de brad și un girofar pe chipiu, se anunță într-un comunicat de presă al municipalității.

Decizia vine după ce mai mulți copilași mititei și drăgălași au fost văzuți plângând în pumnișorii lor mici în fața primăriei, cu piciorușele lor mici tremurând de frig, și îngânând printre suspine și muculeți: „Vlem si noi luminițe, chial dacă nu am fost cuminți, ieltați-ne, domnule plimal, nu mai fiți lău cu noi, îngî-îngî-îngî”.

Poliția Locală Ploiești a achiziționat 300 de instalații de pom care vor fi montate pe uniformele agenților, 300 de girofare portabile tip port-chipiu și 300 de pulane fosforescente. Totodată, 100 de polițiști locali au fost trimiși la cursuri de perfecționare în Canada, ca să îi învețe domnul Hrușcă „Linu-i lin”. Potrivit unui ordin secret de serviciu, polițiștii trebuie să se bălăngăne în timp ce merg pe stradă și să învârtă capul stânga-dreapta permanent, pentru atmosferă, fiindcă girofarul este static, în sensul că e bătut în cuie.

Nota autorului: acest text reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Imaginea și replicile personajelor sunt imaginare și nu sunt identificabile în mod real cu subiectul creației.

CITEȘTE ȘI: Ca să mai acopere deficitul bugetar, Primăria Ploiești închiriază lemne de foc

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time