Confesiune emoționantă a unui liberal: „Prima oară am făcut politică cu dreapta. De atunci, n-am mai lăsat politica din mână”

Confesiune emoționantă a unui liberal: „Prima oară am făcut politică cu dreapta. De atunci, n-am mai lăsat politica din mână”

Primele clipe intense de politică nu se uită niciodată, iar politicienii notorii recunosc acest adevăr planetar care este general-valabil, indiferent de culoarea pielii sau orientarea politică. Reporterii noștri au stat de vorbă cu un politician liberal pasionat de politică, la fel ca toți politicienii, care ne-a dezvăluit cum au fost primele sale momente în care a conștientizat că a luat contact cu activitatea politică.

„Aveam 13 ani și eram plin de coșuri. Mă uitam timid prin revista de dreapta Infractoarea Mov și nu îmi imaginam că voi ajunge și eu vreodată să fac politică la un nivel atât de intens. Doar îmi imaginam politica – atât noaptea în somn, cât și ziua, când priveam la colegele cărora le înmuguriseră deja primele semne ale politicii mari. Atunci mi-am zis – Doamne, ajută-mă să mă desăvârșesc în politică! Atunci am primit primele indicii că Dumnezeu există, pentru că la nici două minute de răsfoit am simțit un val fierbinte de politică care, practic, mi-a inundat chiloții”, declară, melancolic, politicianul liberal.

Liberalul spune că își dorește să facă și el politică la nivel înalt, așa cum vede că prestează liderii PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, pe care îi consideră niște practicanți notorii ai politicii.

„Îi respect și îi privesc ca pe niște părinți spirituali. Eu, ca un politician amator, mă uit la domnul Blaga și la doamna Gorghiu ca la niște titani ai politicii de dreapta. Îmi doresc ca și eu, într-o zi, să pot ajunge la nivelul domniilor lor de făcut politică. Nu e ușor să te știe o țară întreagă drept cel mai notoriu politician liberal care s-a născut vreodată, așa cum este domnul Vasile, de exemplu”, susține politicianul pasionat de politică.

Tânărul liberal mai speră ca după ce PNL își termină toate rezervele de candidați la Primăria Capitalei, să ajungă și el în situația de a fi declarat candidat al PNL.

„Știu pe de rost toate discursurile politicienei mele preferate, Sasha Grey. Mă simt pregătit pentru a ocupa poziția de candidat în partidul cu cei mai notorii politicieni din România. Trăiască Dreapta”, declară politicianul liberal care speră să facă politică la cel mai înalt nivel.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time