Felicitări! Tribul de beduini al lui Ayad al Hasoon a sărbătorit corespunzător alegerea noului șef al TNL Prahova

Felicitări! Tribul de beduini al lui Ayad al Hasoon a sărbătorit corespunzător alegerea noului șef al TNL Prahova

Bucurie nemăsurată în tribul de beduini de unde provine noul președinte ales al tineretului liberal prahovean, Ayad al Hasoon! În cinstea alegerii tânărului șef al TNL, urmașii Brătienilor au dat cep sticlelor de ayran, Nae Alexandri a tăiat doi berbecuți din curtea PNL, iar doamna Roza a pregătit o budincă de năut de te lingi pe degete, asta dacă nu ai furat și încă mai ai mână.

Nu a lipsit nici muzica! Cunoscuta interpretă Sharia, venită pe o cămilă tocmai din oaza cea mai îndepărtată a Orientului Mijlociu, a interpretat cunoscutele hituri de sorginte liberală Habibi Ya Nour El Ain, Khallik Behalak sau explozivul Shik Shak Shok.

Drept recunoaștere pentru câștigarea funcției de președinte la organizația TNL Prahova, tânărul Ayad a primit de la colegii săi un iatagan foarte frumos, trei cămile și două pesediste luate sclave în timpul ultimei incursiuni pe care tribul liberal a susținut-o într-o discotecă social-democrată. De asemenea, pentru ca victoria să fie una încununată complet de succes, Ayad va fi supranumit Ayad al Hasoon al Calif al Habibi al Sturdza.

Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time