Ploiești, primul incident de campanie: Dobre și Ganea au rămas lipiți cu prenandez, după ce au dat noroc în fața unui panou electoral

Ploiești, primul incident de campanie: Dobre și Ganea au rămas lipiți cu prenandez, după ce au dat noroc în fața unui panou electoral

Un prim incident electoral cât se poate de serios s-a produs chiar în dreptul panoului din centrul municipiului Ploiești, unde echipajele de urgență au trebuit să intervină pentru a-l desprinde pe primarul municipiului, liberalul Adrian Dobre, care rămăsese lipit de viceprimarul pesedist Cristian Ganea.

Surse din cadrul SMURD au declarat că Dobre și cu Ganea se simt bine, primul lucru pe care l-au cerut salvatorilor fiind câte un pahar de țuică fiartă, deoarece stăteau lipiți, în frig, de aproximativ trei ore.

„Nu s-au înțeles în ce direcție să plece, că altfel nu înghețau. Ganea a zis că el vrea la sediul PSD, iar Dobre la sediul PNL. S-au așezat îmbufnați pe o bancă și au așteptat echipajul de urgență care a ajuns, cum e și normal, după trei ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, comisarul Raed Stanian.

Viceprimarul Cristian Ganea spune că nu i-a displăcut incidentul, ba chiar regretă că pompierii nu au mai întârziat puțin, ca să-i termine lui Dobre toate bancurile cu Iliescu.

„Astăzi am descoperit că domnul Adrian Dobre este un om deosebit, un caracter cum rar găsești. Știți, sunt acele momente din viață când trăiești o revelație, când căldura sufletească a celui de lângă tine te copleșește și singurul lucru pe care ți-l dorești este ca el să te țină strâns în brațe, să nu te caci pe tine de frig. Îți mulțumesc, Adrian Dobre, pentru că exiști!”, a declarat, emoționat, Cristian Ganea, eliberându-l pe Dobre, care abia mai respira.

punctul pe ignat logoAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time