Prea bătută-n cap! În loc să remanieze miniștrii, Viorica Dăncilă le-a remaiat ciorapii
  • Citit 949 ori

Prea bătută-n cap! În loc să remanieze miniștrii, Viorica Dăncilă le-a remaiat ciorapii

Liviu Dragnea, stăpânul Vioricăi Dăncilă, este un car de nervi după ce a aflat că analfabeta pusă în fruntea Guvernului României le remaiază ciorapii miniștrilor, în loc să-i dea afară din Guvern. „Fă, proasto, ce cauți, fă, la Tudorel? Fă, tâmpito, nu remaiat, fă, remaniat, adică să-l zbori, fă, din Guvern, tuto!”, a răbufnit Liviu Dragnea în timpul ultimei ședințe de partid desfășurată seara trecută în sediul central al PSD.

Surse din rândul social-democraților ne-au informat că ședința s-a încheiat brusc, după ce Viorica a izbucnit în plâns, recunoscând că nu știe ce înseamnă cuvântul „remaniat” și că oricum domnul Tudorel avea niște găuri în șosete pe care „nu am putut să le las așa, că am învățat de la Profesională să remaiez ciorapi”.

Aceleași surse informează că Liviu Dragnea i-a mai cerut Vioricăi Dăncilă să acționeze fără remușcări, însă „dobitoaca pământului” a înțeles că trebuie să-i muște pe miniștri, însă numai o singură dată, tot Executivul aflându-se, în acest moment, la Urgențe la Matei Balș, pentru vaccinul antirabic.

pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time