Dan Șova, declarație enigmatică la ieșirea din pușcărie: „Colega din Senat nu m-a uns cu mir în locul corect. Acum e tardiv”
  • Citit 609 ori

Dan Șova, declarație enigmatică la ieșirea din pușcărie: „Colega din Senat nu m-a uns cu mir în locul corect. Acum e tardiv”

Eliberat după ce a cerut anularea pedepsei pe motiv că nu a fost respectată legea când s-au constituit completurile de 5 judecători, în urma deciziei CCR, fostul senator Dan Șova îi reproșează senatoarei Florentina Jipa, care l-a dat cu mir în Parlamentul României, că nu a respectat instrucțiunile tehnice prevăzute în manualul de miruire. „Doamna colegă m-a stropit pe cap. Păi credeți că eu cu capul am suferit în pușcărie?, a declarat, retoric, Dan Șova la ieșirea din Penitenciar. 

Șova a fost condamnat pe 20 iunie la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă în dosarul CET Govora, în care este acuzat că a luat mită 100.000 de euro pentru a asigura semnarea unui contract între CET şi o firmă de avocatură. Potrivit declarațiilor sale, fostul senator spune că tratamentul necorespunzător cu mir l-a crăcănat puțin, „în rest, viața merge înainte”, a adăugat Dan Șova, scăpând câte un vânt în drum spre mașină. Pamflet. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time