Fac orice pentru atragerea de fonduri! După bal caritabil pentru Spitalul de Pediatrie, primăria mai vine cu un proiect eligibil: alba-neagra pe Westminster Bridge

cersetoriExecutivul ploieștean este plin de idei când vine vorba de strâns fonduri pentru instituțiile publice din Ploiești rămase fără finanțare. Pentru că unul dintre cele mai bogate municipii ale țării nu are bani să-și doteze cum se cuvine spitalul de pediatrie, primăria are în plan organizarea unui bal caritabil pentru atragerea de fonduri. Totodată, și alte acțiuni sunt programate de către șefii din Ploiești. Surse apropiate administrației informează că proiectul liniei de tramvai 102 va fi finanțat după o amplă campanie de atragere de fonduri care va depăși granițele României.

„Știți că suntem atât de proști încât nu vom putea termina la timp linia de tramvai, cu toate că primim bani moca de la Uniunea Europeană. Pentru a acoperi diferențele de plată, Executivul a hotărât să facă o excursie în Londra unde, în funcție de aptitudinile fiecăruia, vom încerca să strângem fonduri pentru finalizarea lucrărilor de pe Șoseaua Vestului din Ploiești”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar Iulian Teodorescu.

Teodorescu este hotărât să vândă vată pe băț în Hyde Park, iar vicele Raul Petrescu va atrage turiștii cu iubitul joc românesc pentru proști Alba-Neagra. Totodată, viceprimarul Iolanda Băzăvan va sta înțepenită trei săptămâni pe un soclu, costumată în Afrodita.

„Ne așteptăm să venim cu fonduri importante din excursia aceasta”, se declară optimist Iulian Teodorescu. „Cu excedentul bugetar vom angaja niște nemți serioși să muncească în locul nostru, că ați văzut și dumneavoastră că așa nu se mai poate”, a adăugat șeful administrației ploieștene.

Surse apropiate administrației au informat că din delegație vor face parte și câțiva consilieri locali care au învățat deja poezii lacrimogene de genul „Suntem 7 frați orfani”, „Mamelor din lumea-ntreagă”, dar și cunoscutul hit „Adoptă un consilier maidanez”.

De două săptămâni, aleșii locali fac antrenamente montând pisicuțe la bancomatele din centrul Ploieștiului, „pentru orice eventualitate”, fiind hotărâți să se lupte cu toate forțele ca să atragă sponsorizări.

„Mi-am luat costumul de Elvis la mine, știu Cățeluș cu părul creț, știu să dansez Lambada. Știți și dumneavoastră cum e – mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește nimic. Să fim profesioniști, ce mama dracului!”, a declarat, oarecum bucuros, viceprimarul Iulian Teodorescu.

Notă: Pamflet. Declarații imaginare.

sebastian ignatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time