A fost găsit! În noul sezon Prison Break apare un anume Ghiță care vinde fără licitație softul Scylla către Ministerului Educației

A fost găsit! În noul sezon Prison Break apare un anume Ghiță care vinde fără licitație softul Scylla către Ministerului Educației

Răsturnare spectaculoasă de situație în cinematografia mondială, după ce producătorii Prison Break anunță un nou sezon al iubitei serii în care sunt fugăriți non-stop frații Scofield. Potrivit unor surse apropiate unui cameraman care a filmat primele episoade, pelicula dezvoltă o acțiune care va ține publicul cu sufletul la gură, în scenă intrând personaje controversate care complică intriga până la paroxism.

„Acțiunea devine incendiară chiar de la început, când apare în scenă un tip enigmatic care mănâncă semințe și se prezintă scurt: „Mister S.G. from Romania”. Încă din primele replici, misteriosul personaj încearcă să vândă la suprapreț niște rable de Pentium 2 la primărie, la prefectură, la consiliul județean Washington, după care face trafic cu benzină împotriva voinței fraților Scofield care intră pe fir, pentru că Michael nu moare în pușcăria de femei, ci își revine după o complicată operație de menisc în Turcia.

Ce pot să vă zic e că acțiunea e foarte complexă, trebuie să te concentrezi ca să nu scapi nimic, iar la sfârșit totul capătă o turnură dramatică, când Mr. S dispare pe o autostradă în noapte, gonind cu 200 la oră și nimeni nu mai știe nimic. După care apare scrisul, însă nu vă zic chiar tot, că pierdeți suspansul”, se confesează cameramanul Prison Break pentru sursa citată cu care a băut o bere.

Criticii de film americani sunt rezervați în aprecieri, mai ales că este prima dată când în cunoscuta serie apar fapte de corupție la un asemenea nivel la care se adaugă scene de violență extremă și manipulări grosolane de televiziune. „Totul pare ireal, sper să fie o serie care să se ridice calitativ la nivelul celorlalte. Ficțiune-ficțiune, dar să zici tu, ca televiziune națională, că primești prin poștă casete de la un fugar urmărit de un continent întreg pare cam tras de păr, părerea mea”, declară circumspect un critic de film care a văzut foarte multe filme la viața lui.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time