Directorul Danone recunoaște minciuna, însă asigură că sunt și avantaje: Activia și Actimel nu au efecte benefice asupra sănătății, însă măresc penisul

big penisAdio reclame cu fotomodele care se freacă satisfăcute pe burtă! Producătorul mondial de chimicale ambalate în vid denumite generic lactate Danone recunoaște, prin vocea CEO-ului companiei, Heydrich von Cernobîlstein, că reclamele televizate prin care Danone se laudă că produsele Activia și Actimel ar fi benefice sănătății sunt, de fapt, niște minciuni gogonate.

„Cer scuze, în numele colectivului multinaționalei noastre, tuturor copilașilor care au atins pubertatea la vârsta de trei ani. De asemenea, le rugăm să ne ierte și pe toate doamnele cărora le-a apărut mustață și penis, chiar dacă ele nu doreau decât un corp mai sănătos și mai sexy. Am mințit! Iertare!", a declarat, văicărindu-se, Von Cernobîlstein în cadrul unei conferințe internaționale de presă.

În mod ciudat, după declarația reprezentantului Danone, vânzările Activia au explodat, mii de bărbați asaltând rafturile supermarketurilor.

„Am auzit și eu că bifidus esensisul din Danone face minuni. Eu, de exemplu, am probleme cu tiroida, însă de azi voi trăi sănătos, echilibrat, mulțumesc Activia, sunteți cei mai tari", se lamentează ploieșteanul Raimond Stanian, unul dintre recenții împătimiți de a trăi sănătos, cu zero colesterol.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time