Plecați în Grecia, Dobre și Ganea merg să strângă relațiile cu Aspartan sau Aspropyrgos, că n-am reținut exact

Plecați în Grecia, Dobre și Ganea merg să strângă relațiile cu Aspartan sau Aspropyrgos, că n-am reținut exact

Καλή μέρα, aleșii locali printre care și primarul Dobre și viceprimarul Ganea au plecat în Grecia la Aspropyrgos ca să întărească relațiile dintre Ploiești și Aspartan ăștia.

Pentru că orașul se află la marul mării, primarul Dobre a dotat delegația cu o minge gonflabilă de plajă, viceprimarul Ganea primind o rățușcă în formă de anvelopă de tractor care îl cam sufocă. Ceilalți membri ai delegației s-au mulțumit să-și cumpere câte o pungă de semințe și ghidul de conversație Româno-Grec ca să învețe să ceară țațiki și „Unde e toaleta că mă cac pe mine de la țațiki?”

Delegația ploieșteană le va duce gazdelor cadouri constând în rulmenți de la Timken, răsaduri de salată de la SGU, mai multe portrete cu Ion Luca Caragiale și magneți de frigider cu Dero Lever și Lukoil. Potrivit tradiției grecești, gazdele le vor oferi ploieștenilor cadouri formate din vouchere de pe Booking.com, la care se mai plătește doar demipensiunea, care e destul de piperată, vizita reprezentând, încă de pe acum, un real succes, după cum sigur veți afla după. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time