Surse: Primarul Dobre a depășit 1 Mach și tot crește. Foto exclusiv
  • Citit 569 ori

Surse: Primarul Dobre a depășit 1 Mach și tot crește. Foto exclusiv

PSD Ploiești a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, imagini exclusive de la lansarea primarului Adrian Dobre. Potrivit surselor pesediste, primarul Adrian Dobre a fost lansat din Parcul Foamea, vizavi de sediul PNL Ploiești, în cadrul unui eveniment folcloric organizat de SC Hale și Piețe. Specialiștii NASA contactați de Punctulpeignat.ro au confirmat succesul lansării, precizând că primarul Adrian Dobre este, momentan pe orbită și se îndreaptă cu viteză de peste 1 Mach spre Stația Spațială Internațională.

„Am avut emoții la început, fiindcă domnul primar a înregistrat o traiectorie orizontală în primă fază, dărâmând ledul lui Visarion și sigla de la Omnia. Însă a restabilit controlul și a prins o viteză impresionantă, în limbaj tehnic a luat-o drept în sus”, explică astrofizicianul Eleron Must.

„Ar mai fi o singură problemă când ajunge pe Stația Spațială, fiindcă nu mai are loc pe lista cosmonauților, însă am auzit că-l susține celebrul Andrei Gagarin, care e un tip apreciat în spațiu, așa că poate îl primesc în Stația Spațială, că afară e cam frig”, adaugă Eleron Must.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./pamflet

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time