Adi - The Independence Day
  • Citit 421 ori

Adi - The Independence Day

Chinuind facebookul ca să fiu conectat la pulsul Ploieștiului, am citit pe undeva, nu mai rețin unde, ceva ce mi-a ridicat părul pe mâini mai ceva ca țepii la un arici nervos după ce a pierdut la păcănele. Cică Adrian Dobre (vă explic imediat cine e, dacă încă nu știți) ar vrea să candideze la Primăria Ploiești din postura de independent.

Adrian Dobre este încă primarul Ploieștiului. Pe hârtie cel puțin că în carne și oase e ca girafa din banc, nu există. El a câștigat Primăria Ploiești pe mâna lui Andrei Volosevici și de atunci orașul are primar, dar nu i-a folosit la nimic. După patru ani în care a dovedit că se pricepe la condus orașul mai mult în marșarier și cu frâna de mâna trasă, Dobre ar fi vrut să se îndulcească la al doilea mandat tot din partea PNL-ului. Dar ghinion de neșansă, Volosevici e candidatul PNL, Dobre a rămas cu buzița umflată, brusc parcă cei de la PSD sunt niște băieți de gașcă și… Și s-a zvonit că ar merge pe mâna USR. Cică nu e adevărat. Apoi a apărut zvonul ăsta cu independentul.

Dacă e zvon, e zvon, asta e, ce nu apare în prag de alegeri? Dacă e adevărat atunci ori fumează chestii mai tari decât ce găsești pe Amsterdam, ori cine l-a sfătuit să facă asta nu avea de cine să râdă și se plictisise de iUmor. Pentru că practic, dacă ar candida independent, Dobre ar lua vreo 10 voturi. El, soția, doi prieteni și cinci pensionari care nu și-au pus ochelarii care trebuie în cabina de vot. Chestia e simplă. Pornesc de la faptul că mulți îmi spuneau că Adrian Dobre, din postura de consilier județean (pe vremea când era lupul cățel) era bun. Ok, nu negăm.

Ideea este că omul era bun acolo, cam aia a fost limita lui. Faptul că cineva i-a explicat cum că Sky is the limit și l-a aruncat pe primărie s-a dovedit o pălărie prea mare pentru el. Nu mai era din filmul ăla. S-a trezit într-un joc de poker când el știa doar șeptică și și aia cu copiuțe.

Așa că zvonul ăsta cu Adrian Dobre independent pentru Ploiești ar fi bine să fie doar zvon. Nu de alta, dar Dobre să vrea asta e ca și cum ar încerca să se muște de urechea dreaptă suindu-se pe un taburet. Este dovadă de o lipsă profundă de realism și un fel de gest al victoriei cu degetul mijlociu pentru ploieșteni.
Dacă se dovedește că e adevărat zvonul, voi reveni. :)
Să auzim de bine că de rău ne-am săturat. Lucian Rădulescu

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time