O nouă producție Marvel: „Când lumea se scufundă, eu iau liftul”

O nouă producție Marvel: „Când lumea se scufundă, eu iau liftul”

Noaptea se lăsă mai grea decât viceprimarul Ganea peste salteaua Relaxa. Norii negri acoperiseră luna precum miștourile butucănoase ale consilierului Botez la adresa primarului Dobre. Atmosfera era sobră și țeapănă, de parcă domnul consilier Palaș ținea în buzunar destinele Hotelului Central cu tot cu recepția. Viața părea o femeie nasoală cu mască chinezească, care-și spăla mâinile din 5 în 5 minute cu dezinfectant Hexipharma. Destinul era dur, ca un cur. Ziariștii erau pe recepție ca niște rachete sol-sol, în mediul prăfos al Afghanistanului, vânând covrigii de pe mese. În fine, era greu.

În mintea și pe buzele tuturor se născuse o singură întrebare: ce face Adrian Dobre? Mânați de aceasta întrebare, consilierii încercau, lăsând la o parte, sanchi, doctrinele, să afle ce se va întâmpla. O singură întrebare apăsătoare îi apăsa: ce se va întâmpla?
Între timp, într-o altă dimensiune, pe clădirea primăriei, cu halatul gri șobolan și papucii de blană, Adi privea luminile Ploieștiului. ”I am Batman”, urlă eroul nostru. Doar vântul îi răspunse: „Man, man, man”
(Va urma)

Lucian Rădulescu (Subredacția Olanda) / Pamflet.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time