M-am săturat!
  • Citit 313 ori

M-am săturat!

Vorbesc des cu prietenii mei rămași în România. Cu mici excepții, toți îmi spun că în țară lucrurile merg din rău în mai rău. Observ și eu asta, pentru că citesc zilnic știrile din România.

Și, cu tot dorul de țară și de prieteni (chiar și după aproape 2 ani), nu m-aș m-ai întoarce niciodată definitiv. Poate în 4 scânduri. 

M-am săturat să văd:

- Oameni competenți ținuți la distanță de pile și nepoți și nepate care sunt pregătiți pentru posturile respective cât să știe diferența dintre cerc și pătrat
- Copiii securiștilor din eșalonul doi care cu privegherea lui Ion Ilici Iliescu au devenit brusc oameni de afaceri ce rivalizează cu marile companii americane punându-și la mezat țara, oamenii, orice pentru a putea rupe gura târgului la localurile de fițe, când se scoboară plini de ei din mașini de sute de mii de euro.
- Politicienii care se laudă că și-ar da viața pentru țărișoară și sar dintr-un partid în altul pentru funcții, sinecuri și avantaje. Patriotismul lor e în portofel, iar vorbele lor sunt doar vorbe. Bule de săpun.
- Câștigătorii alegerilor. În campanie făceau Hymalaia din dealuri și El Dorado din cartierul Mitică Apostol. Și uită de parcă ar fi mâncat amezie pe pâine și jigodism cu salam.
- Televiziunile de cacao ce promovează interlopi, maneliști, semi-analfabeți, hoți, corupți, jeguri etc. Că cică asta vrea publicul.
- Eu, personal. Că n-am făcut destul să promovez oamenii frumoși, să lupt cu bandiții ce au nenorocit țara asta, că am plecat/fugit.
- Și atâtea minciuni. Unde sunt toți oamenii sinceri din țara asta?

Lucian Rădulescu

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time