Festivalul Medieval Ploiești: Teodora Marin va alerga goală, precum Lady Godiva, în căutarea fondurilor pierdute
  • Citit 1397 ori

Festivalul Medieval Ploiești: Teodora Marin va alerga goală, precum Lady Godiva, în căutarea fondurilor pierdute

Ploieștenii au parte, în weekendul 13-15 iulie, de o veritabilă călătorie în timp, cu prilejul celei de-a doua ediții a festivalului medieval organizat de primăria municipiului. „În Ploiești nu s-a schimbat absolut nimic față de anul trecut, tot în Evul Mediu ne găsiți, așa că să-i dăm drumul la distracție, iuhu!”, transmite primarul municipiului Ploiești, Adrian Dobre, îngropat sub niște hrisoave cu studii de prefezabilitate pe care le studiază de doi ani.

Surse din interiorul Primăriei ne-au informat că vor exista surprize care vor încânta publicul, dintre care amintim o scenetă în care primarul Adrian Dobre, costumat în îndrăgitul cavaler William Tell, va trage cu arcul într-o prună ținută pe capul viceprimarului Cristi Ganea, care va apărea costumat în hobbit. „Oricum, și dacă ratează, tot iese bine”, declară consilierul Gabi Hornoiu, îmbrăcat în bufon.

Festivalul se va termina cu un mare foc aprins pe un rug imens, în care arhitectul-șef Cristina Herția va susține incantații și va arde, ritualic, toate certificatele de urbanism emise până acum de Lavinia Cursaru, sub aplauzele city-managerului Teodora Marin, care va alerga, goală, prin centrul orașului, ca să protesteze împotriva pierderii a milioane de taleri din fonduri papale. „Va fi frumos”, a încheiat primarul Adrian Dobre declarația sa publică cuprinzătoare.

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

close

Sign up to keep in touch!

Be the first to hear about special offers and exclusive deals from TechNews and our partners.

Check out our Privacy Policy & Terms of use
You can unsubscribe from email list at any time